Referenssit

 

KEIKKAPALAUTE:

“Kävin katsomassa Jennin mentalistikeikkaa Huurupiilo-ravintolassa. Siinäpä varmaotteinen esiintyjä, joka sai yleisön tempuillaan ihan äimän käeksi!”     -Maisteri Simo Frangén

”Olet saanut roppakaupalla ainoastaan positiivista palautetta joulujuhlistamme. Paikan isäntä kysyi mistä me ollaan löydetty tämmöinen kultakimpale!!”     – Rita Kaarla, Martat

”Oli todella hyvä esitys! Sen jälkeen insinöörit ratkaisivat savu korvista nousten taikojasi ja me muut tavalliset pulliaiset olimme monttu auki ihmetyksestä!”      – Elina Leppälahti

”Kiitokset vielä eilisestä! Esitys oli ihan mahtava ja lapset olivat kuulemma olleet vielä kotonakin innoissaan.”

-Mirkka Kolu, Vincit Oy

 

”Hämmästyttävää taituruutta ihan silmien edessä. Koko perhettä viihdyttävä mieleenpainuva esitys.”

”En uskalla enää olla Jennin lähellä, kun se lukee mun ajatukset…”

”Mukaansa tempaava show ja upea nainen, jonka katse vangitsee.”

 

LEHTIARVOSTELUT:

”Erityiskiitoksen ansaitsee moniosaava tanssija Jenni Pylkkänen. Ilman hänen hengästyttävää panostaan spektaakkeli olisi jäänyt pliisuksi.”
– Vilma-Lotta Lehtinen/ Aamulehti (Moulin Rouge-musikaalin arvostelu)

”Jenni Pylkkänen on sirkustaiteen mestari, eikä siitä jäänyt mitään epäselvää: pienellä näyttämöllä sopii pyörittämään vanteita ja tekemään kärrynpyöriä ja spagaateja, kun sen vain osaa.”
– Päivi Kuokkanen/ Ylöjärven Uutiset ( Moulin Rouge-musikaalin arvostelu)

 

LUENTOPALAUTETTA:

”Tosi mielenkiintoinen luento aiheesta, josta ei puhuta läheskään riittävästi. Kiitos!”

”Hyvin esitetty asia ja paljon juttua henkilökohtaisista kokemuksista, mikä helpotti samaistumaan ja ymmärtämään esitettyjen asioiden soveltamista.”

”Luento sai pohdiskelemaan asioita ihmismielestä, joita ei ehkä aiemmin ole tullut mietittyä kovin aktiivisesti. Paljon konkreettisia todelliseen elämään liittyviä esimerkkejä ja vinkkejä.”

– Luentopalaute Vincit Oy

 

”Harjoitusten avulla sai kosketuspintaa käsiteltäviin asioihin; huomasin asentojen, asenteiden ja ajatusten vaikutuksen itseen.”

”Mielenkiintoista! Ymmärsin paremmin, että mieltä voi oikeasti hallita samalla tavalla kuin kehoakin.”

”Luento oli elävä, mielenkiintoinen ja koin, että tulevaisuuden kannalta todella hyödyllinen.”

”Kiinnostavaa ja täyttä asiaa! Kerrankin jotain, mikä oikeasti liittyy läheisesti jokaisen elämään ja auttaa mahdollisesti eri ongelmatilnateissa.”

”En ole aiemmin törmännyt vastaavaan oppiin missään! Tietoa mielestä pitäisi olla enemmän ihmisten saatavilla. Kiitos!”

” Mitä juuri tapahtui? Todella paljon kiitoksia luennosta, josta koen, että minun olisi pitänyt maksaa jotain.”

 

KURSSIPALAUTETTA:

” Olen onnellinen, että löysin tälle kurssille!”

” Kurssi oli mahtava matka omaan itseen. Mielikuvaharjoitukset oli niin toden tuntuisia, että tunsin vatsani pohjalla perhosia! Suosittelen kaikille!”

”Mieli on mieletön väline ihmisen elämässä! Sitä kannattaa opiskella ja tutkia!”

”Kurssi aukaisi ajatuksia ja kevensi mielialaa. Sain itseluottamusta tulevaan ja tuntuu, ett ä nyt on helpompi onnistua saavuttamaan omat tavoitteet!”

”Kurssi auttoi konkretisoimaan asioita, joilla pääsee omaan tavoitteeseen. Mielessä muhineet asiat saivat vauhtia toteutukseen asti!”

 

YKSILÖVALMENNUS:

”Jenni Sofian mielen valmennus yllätti odotukset! Ammattitaitoinen valmennus piti sisällään kourallisen tekniikoita, joita pääsin hyödyntämään jo seuraavalla keikalla.” – Taikuri Marko Poskiparta

”En olisi arvannut, että näin lyhyessä ajassa saa alulle näin isoja aatoksia ja muutoksia. Vieläkin palaan melkein päivittäin kaikkeen, mistä puhuttiin ja mitä löydettiin. Parasta!  -yksilöasiakaspalaute

 

URHEILUVALMENNUS:

”Oma valmennusjakso Jennin kanssa antoi minulle valtavasti työkaluja kaikille elämän osa-alueille, ja oli suurena inspiraationa kohti toistaiseksi urani parasta kilpailukautta. Yksi niistä asioista elämässä, jotka ovat muuttaneet minua pysyvästi ihmisenä. Näen maailman nykyisin täynnä mahdollisuuksia rajoitteiden sijaan. Konkreettisten työkalujen ja harjoitteiden lisäksi Jennistä on tullut minulle todellinen esikuva. Kiitos!”

  • -Pyörätuolikelaaja Tuomo Himanka