Ajankohtaista

Mielen taikaa! mentalismishow Kulttuuriravintola Kivessä 29.1.-26.5.2020

Mielen Taikaa! on Jenni Sofian mystinen, tunnelmallinen ja mukaansatempaava mentalismishow, joka on kiehtova matka mielen salaisuuksiin. Esiintyjän ja yleisön välinen vuorovaikutus tekee jokaisesta showsta ainutlaatuisen kokemuksen. Esitys sisältää psykologista mielen taikuutta, joka luo illuusion ennustamista ja ajatustenluvusta. Tästä puhutaan vielä pitkään! Mielen Taikaa! on show, jossa mahdoton on mahdollista!

 

Paikka: Tampereen Teatterin Kulttuuriravintola Kivi, Keskustori 2
Kesto: n. 1h 15min, sisältäen väliajan
Liput: 10€, Tampereen Teatterin lipunmyynti tai ovelta ennen esitystä

Esitykset: 29.1., 30.1., 12.2., 11.3., 2.4., 26.5  Klo 20

 

Vapauta sisäinen lapsesi!
– selviytymisen tilasta olemisen tilaan -työpaja to 22.11. 2018

Meissä kaikissa on sisäinen lapsi, mutta monesti se on kuin syväjäädytetty möykky. Yhtälailla kun vastustamme kipujamme, heikkouksiamme, pelkojamme ja ikäviä tunteita, emme myöskään pysty kokemaan aitoa iloa ja riemua. Kaikki mitä vastustamme itsessämme, hallitsee meitä ja toimimme pelon ohjaamina. Kaikki mitä patoamme, jää myös kehoon kivuiksi ja kireyksiksi. Kaikki minkä voimme nähdä ja hyväksyä itsessämme, sulaa ja tuo vapautta. Itsensä rakastaminen on itsensä hyväksymistä kokonaisena, valoineen ja varjoineen.

Useinkaan lapsi meissä ei ole tullut nähdyksi, kuulluksi, kosketetuksi ja ennen kaikkea hyväksytyksi sellaisena kuin on, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Jotta kokisimme olevamme rakastettuja, haemme kaikin keinoin hyväksyntää, ensin vanhemmiltamme ja sitten ympäristöltämme, josta alkaa miellyttämisen kierre. Lapselle hyväksytyksi tuleminen on elinehto selvitymiselle. Tämä saa meidät peittämään riittämättömyyden kokemusta mm. suorittamalla, miellyttämällä, takertumalla ja kontrolloimalla, jotta omaa arvottomuuden tunnetta ei tarvitsisi kokea. Silloin elämä on enemmän selviytymistä, elämisen sijaan. Kun pääsemme suorittamisen ja selviytymisen tilasta olemisen tilaan, voimme alkaa ilmentää tuota lasta itsessämme. Vasta olemisen tilasta voimme hyödyntää täyttä potentiaaliamme. Meissä itsessämme on myös se vastuullinen ja turvallinen vanhempi, joka voi antaa lapsellemme kaiken sen, mitä se olisi aina tarvinnut! Tätä kautta voimme alkaa ilmentää aitoa itseämme ja vapautua elämään itsemme näköistä, nautinnollista elämää.

Sisäinen lapsi on yhtä kuin alitajuntamme. Koska se tiedostamaton osa kattaa jopa 95% mielestämme, se voi tuntua suurelta tuntemattomalta möykyltä. Tätä kautta luomme myös valtavasti alitajuista stressiä, sillä vastustaminen vie paljon energiaa. Tuo syväjäädytetty lapsi on myös usein suurin esteemme, kohti unelmiemme elämää ja varastoituu erilaisiksi peloiksi.

Työpajassa lähdemme turvallisesti tutustumaan tuohon tuntemattomaan ja herättämään syväjäädytetyn lapsemme. Lempeillä harjoituksilla pääsemme yhteyteen tämän ytimemme kanssa, jota kutsumme lapseksi. Se on meidän aidoin ja herkin tasomme, todellinen olemuksemme. Saat mukaasi konkreettisen työkalun arkeesi, jolla voit kohdata omat haasteesi ja mennä niistä läpi. Näin vapaudumme mielemme luomista kahleista, joihin vain sinulla on avain!

Parasta mitä meille voisi tapahtua olisi että saisimme olla taas lapsia, sillä naarmuiset polvet eivät takuulla satu yhtä paljon kuin särkyneet sydämet!

”Monet tuntevat käsitteen sisäinen lapsi ja monet ovat myös tietoisia omasta sisäisestä lapsestaan. Kun mikään ei estä meitä avautumasta näille olotiloille, tunnistamme sisäisen lapsen helposti: Tämä minä olen! Tämä on minun todellinen olemukseni!”

”Oli kyllä tasapainoinen ja sopivan hallittu kokonaisuus. Avasi paljon ikkunoita sisälläni. Kiitos ❤️”

”Kiitos kurssista! Iso lukko aukesi! Evoluutio siinä pisteessä, että halukkailla on kyky selvittää ja ratkaista mielen lukkoja. Vapautua. Tärkeää työtä teet! Ihana kun me suomalaiset eheydymme ❤”

Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11

Aika: to 22.11. klo 18-21

Hinta: 35€

Varaa paikkasi sähköpostilla pe 16.11. mennessä jenni@jennisofia.com

Lisätietoja:
Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia
www.jennisofia.com
jenni@jennisofia.com

Unelmailta! -luo haluamasi elämä 26.10.

Onko suunta hukassa tai estääkö pelot ja esteet elämästä unelmiesi elämää? Mitä elämältä haluat ja kuinka saada se aikaan? Haluatko löytää voimavarasi, täyden potentiaalisi ja saada lisäpotkua kohti unelmiasi?

Joskus tarvitsemme apua, jotta löydämme todelliset halumme, oman voimamme ja rohkeuden toteuttaa unelmiamme. Oletko valmis siihen kaikkeen runsauteen mitä elämä voi sinulle tarjota puutteiden sijaan? Suurin este olemme me itse, samalla kun meissä on kaikki voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali. Autan sinua kaivamaan tämän kaiken esille. Tervetuloa unelma-iltaan tekemään unelmista totta!

Työpajassa pysähdymme itsemme äärelle ja tutkimme, mikä sinulle on tärkeää. Lähdemme etsimään omaa tavoitetta ja saat rohkeutta ja keinot kuinka mennä kohti unelmaelämääsi. Meillä on hallussamme yksi tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme ja alitajuntamme, ja niiden ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Minun missioni on, ettei kukaan jättäisi elämässään tekemättä asioita koska ei tiedä mitä haluaa tai pelottaa niitä toteuttaa. Toivon, että jokainen voisi elää rohkeasti itsensä näköistä elämää.

Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1
Aika: pe 26.10. klo 18-21
Hinta: 35€

Ilmoittautumiset pe 19.10. mennessä jenni@jennisofia.com

Lisätietoja:
Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia
jenni@jennisofia.com
www.jennisofia.com
p. 040-7434065

 

Vapauta sisäinen lapsesi!  -selvitymisen tilasta olemisen tilaan

 -kurssi 26.9.2018

Meissä kaikissa on sisäinen lapsi, mutta monesti se on kuin syväjäädytetty möykky. Yhtälailla kuin vastustamme kipua ja ikäviä tunteita, emme myöskään pysty kokemaan iloa ja riemua. Kaikki mitä vastustamme itsessämme, hallitsee meitä ja toimimme pelon ohjaamina. Kaikki mitä patoamme, jää myös kehoon kivuiksi ja kireyksiksi. Kaikki minkä voimme nähdä ja hyväksyä itsessämme, sulaa ja tuo vapautta. Itsensä rakastaminen on itsensä hyväksymistä kokonaisena, valoineen ja varjoineen.

Useinkaan lapsi meissä ei ole tullut nähdyksi, kuulluksi, kosketetuksi ja ennen kaikkea hyväksytyksi sellaisena kuin on, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Jotta kokisimme olevamme rakastettuja, haemme kaikin keinoin hyväksyntää, ensin vanhemmiltamme ja sitten ympäristöltämme, josta alkaa miellyttämisen kierre. Lapselle hyväksytyksi tuleminen on elinehto selvitymiselle. Tämä saa meidät peittämään riittämättömyyden kokemusta mm. suorittamalla ja kontrolloimalla, jotta omaa arvottomuuden tunnetta ei tarvitsisi kokea. Silloin elämä on enemmän selviytymistä, elämisen sijaan. Kun pääsemme suorittamisen ja selviytymisen tilasta olemisen tilaan, voimme alkaa ilmentää tuota lasta itsessämme. Meissä itsessämme on myös se vastuullinen ja turvallinen vanhempi, joka voi antaa lapsellemme kaiken sen, mitä se olisi aina tarvinnut! Tätä kautta voimme alkaa ilmentää aitoa itseämme ja vapautua elämään itsemme näköistä, nautinnollista elämää.

Sisäinen lapsi on yhtä kuin alitajuntamme. Koska se tiedostamaton osa kattaa jopa 95% mielestämme, se voi tuntua suurelta tuntemattomalta möykyltä. Tätä kautta luomme myös valtavasti alitajuista stressiä, sillä vastustaminen vie paljon energiaa. Tuo syväjäädytetty lapsi on myös usein suurin esteemme, kohti unelmiemme elämää ja varastoituu erilaisiksi peloiksi. Lähdemme turvallisesti tutustumaan tuohon tuntemattomaan ja herättämään syväjäädytetyn lapsemme. Näin vapaudumme mielemme luomista kahleista, joihin vain sinulla on avain!

Parasta mitä meille voisi tapahtua olisi että saisimme olla taas lapsia, sillä naarmuiset polvet eivät takuulla satu yhtä paljon kuin särkyneet sydämet!

Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11

Aika: ke 26.9. klo 18-21

Hinta: 30€ (mielellään käteisellä)

Ilmoitautuminen sähköpostilla 21.9. mennessä jenni@jennisofia.com

Lisätietoja:
Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia
www.jennisofia.com
jenni@jennisofia.com

Vapaudu jännityksestä, pelko voimavaraksi! – kurssi 6.10.2018

Oletko jättänyt asioita tekemättä, koska et ole uskaltanut? Jännitätkö esiintymistä tai lamaako jännitys ja pelko kun pitäisi olla parhaimmillaan? Haluatko sen sijaan nauttia esiintymisestä tai löytää täyden potentiaalisi haastavassa tilanteessa? Kuinka muuntaa pelko ja jännitys voimavaraksi?

Varmin tapa tehdä elämästä hankalaa on väistellä kaikkea haastavaa ja pelottavaa. Tällöin muodostuu oravanpyörä, jossa ohjaudutaan pelkojen kautta, sen sijaan, että oltaisiin oman elämän ohjaimissa. Suurin oppimista haittaava tekijä on stressi ja eniten aivoja rajoittava tunne on pelko.

THL:n tutkimuksen mukaan jännitys vuorovakutustilanteissa on suurimpia stressin aiheuttajia myös työelämässä. Elämä vaatii jatkuvaa esilläoloa, vakuuttavuutta, vaikuttavuutta, vuorovaikutusta, esiintymistaitoa ja kykyä tuoda asiansa esille luontevasti. Kovimpiinkin tavoitteisiin on helpompi päästä, kun mieli keskittyy oikeisiin asioihin. Varmuus erilaisissa tilanteissa on merkittävä osa hyvinvointia. Pelon ja jännityksen muuntaminen voimavaraksi kohottaa itsetuntoa, joten varmuus haasteellisissa tilanteissa kasvaa.

Sinun ei tarvitse esiintyä aktiivisesti, vaan annan konkreettisia työkaluja kaikille esilläoloon, haastaviin tilanteisiin ja jännitystiloihin. Kurssilla emme harjoittele esiintymistä, vaan keskitymme ensisijaisesti jännityksen ja pelon hallintaan haastavissa tilanteissa ja saat työkalut voidaksesi olla paras versio itsestäsi.

”Pelkonsa voi oikeasti muuttaa onnistumisiksi! Kurssi avasi lukkoja itsessäni ja kahden viikon jälkeen kurssista olin ollut jo neljä kertaa esiintymässä, kerta kerralta jännitys vähenee. Nyt tuntuu jo, että haluan mennä soittamaan ja levittämään musiikin avulla iloa ja lohtua kaikille kuulijoille! Voin sydämestäni suositella tätä kurssia kaikille.” -nainen 35v

”Sain paljon uusia vinkkejä jännityksen hallintaan! Harjoittelulla ja mielikuvia käyttämällä voi oikeasti muuttaa oman pelkonsa onnistumisiksi. Hyvä paketti!!”

”Jännityskurssi antoi todella paljon! Sain apua esiintymistilanteisiin sekä jännityksen ja stressin sietämiseen ja käsittelyyn. Mielikuvilla ja ajatuksilla on valtava voima!”

Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

Aika: la 6.10. klo 12-16

Hinta: 55€

Sitovat ilmoittautumiset pe 28.9. mennessä osoitteeseen jenni@jennisofia.com

Lisätietoja:
Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia
www.jennisofia.com
p. 040-7434065

 

Vapaudu Stressistä! -kurssi 22.9.2018

 

Stressi on toiseksi suurin työterveysongelma tuki- ja liikuntaelinsairauksien jälkeen ja jopa 95% sairauksista ovat stressiperäisiä. Suurin tehokkuutta haittaava tekijä on stressi ja eniten aivoja rajoittava tunne on pelko. Stressiin on kuitenkin helpompi vaikuttaa kun ymmärtää, miten se syntyy, mitä se on ja miten sitä voi hallita.

Kuinka olla tehokas ilman stressiä? Itseasiassa, stressin hallinta on tehokkaan suorituskyvyn perusedellytys. Toimimme kaikkein optimaalisimmin kun keho ja mieli ovat rauhassa ja voivat hyvin.

Kurssi auttaa siirtymään suorittamisen ja tekemisen tilasta olemisen tilaan, mikä vahvistaa myös tyytyväisyyttä itseen ja elämään. Opit myös ymmärtämään stressiä fyysisenä, henkisenä sekä alitajuisena ilmiönä. Lisäksi saat työkalut kehon ja mielen yhteyteen sekä olemiseen tässä ja nyt.

Käymme läpi:
– mitä stressi on ja miten se syntyy (henkinen ja fyysinen stressi)
– stressin vaikutukset kehoon ja mieleen
– alitajuinen stressi
– varoitusmerkkien tunnistaminen
– oman ajattelun tunnistaminen ja muokkaaminen
– tunnejohtajuus
– oman toiminnan optimointi
– konkreettiset työkalut stressin hallintaan
– hengitys, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia arjen keskelle

”Valmennuksen jälkeen olen enemmän sinut elämässä tapahtuvien, niin hyvien kuin huonojenkin hetkien kanssa ja näen maailmaa enemmän mahdollisuuksien kuin rajoitteiden kautta. Opin valtavasti omasta mielestä, ajatusmalleista sekä oman mielen voimasta.” -Urheilija Tuomo Himanka

Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

Aika: la 22.9. klo 12-16

Hinta: 55€

Sitovat ilmoittautumiset pe 14.9. mennessä osoitteeseen jenni@jennisofia.com

Lisätietoja:
Mentalisti ja Mielen valmentaja Jenni Sofia
www.jennisofia.com
p. 040-7434065

Vapaudu jännityksestä, pelko voimavaraksi!

Oletko jättänyt asioita tekemättä, koska et ole uskaltanut? Jännitätkö esiintymistä tai lamaako jännitys ja pelko kun pitäisi olla parhaimmillaan? Haluatko sen sijaan nauttia esiintymisestä tai löytää täyden potentiaalisi haastavassa tilanteessa? Kuinka muuntaa pelko ja jännitys
voimavaraksi?

Varmin tapa tehdä elämästä hankalaa on väistellä kaikkea haastavaa ja pelottavaa. Tällöin muodostuu oravanpyörä, jossa ohjaudutaan pelkojen kautta, sen sijaan, että oltaisiin oman elämän ohjaimissa. Suurin oppimista haittaava tekijä on stressi ja eniten aivoja rajoittava tunne on pelko.

THL:n tutkimuksen mukaan jännitys vuorovakutustilanteissa on suurimpia stressin aiheuttajia myös työelämässä. Elämä vaatii jatkuvaa esilläoloa, vakuuttavuutta, vaikuttavuutta, vuorovaikutusta, esiintymistaitoa ja kykyä tuoda asiansa esille luontevasti. Kovimpiinkin tavoitteisiin on helpompi päästä, kun mieli keskittyy oikeisiin asioihin. Varmuus erilaisissa tilanteissa on merkittävä osa hyvinvointia. Pelon ja jännityksen muuntaminen voimavaraksi kohottaa itsetuntoa, joten varmuus haasteellisissa tilanteissa kasvaa.

Sinun ei tarvitse esiintyä aktiivisesti, vaan annan konkreettisia työkaluja kaikille esilläoloon ja haastaviin tilanteisiin ja jännitystiloihin. Keskitymme siis valmennuksessa ensisijaisesti jännityksen ja pelon hallintaan haastavissa tilanteissa ja saat työkalut voidaksesi olla paras versio itsestäsi.

Paikka: Jotodon Popup-tila, Sammonkatu 8-10, Tampere
Aika: la 12.5. klo 13-17
Hinta 60€

Sitovat ilmoittautumiset pe 4.5. mennessä jenni@jennisofia.com

 

Vapauta mielesi voima! -mielen johtamisen viikonloppu 17.-18.2.2018

Kuinka lisätä itsevarmuutta, vapautua rajoittavista toimintamalleista ja uskomuksista sekä johtaa mieltä kohti omaa tavoitetta? Löytää omat vahvuudet, henkiset voimavarat ja täysi potentiaali? Olla paras versio itsestä ja elää rohkeasti oman näköistä elämää?

Tähän kaikkeen meillä on hallussamme yksi tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Jos haluat oppia johtamaan mieltäsi ja elämääsi kohti tavoitteitasi, tämä valmennus on sinulle!

Vapauta mielesi voima! on kurssi oman mielen toiminnasta, johtamisesta ja hyödyntämisestä

Kurssin avulla ymmärrät syvemmin, miten oma mielesi toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset henkisen hyvinvoinnin välineet arkeesi, jotka auttavat löytämään omat voimavarasi, mahdollisuutesi ja potentiaalisi kohti omaa tavoitetta.

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Ajatuksemme, asenteemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Kurssi on matka itseesi ja sisäiseen voimaasi. Saat lisää itsevarmuutta ja parannat minäkuvaasi. Opit tunnistamaan ja vapauttamaan rajoittavat uskomukset ja ajatuskaavat sekä opit johtamaan tunteitasi. Löydät voimavarasi ja mahdollisuutesi, selkeytät tavoitteesi sekä osaat käyttää täyttä potentiaaliasi. Opit saamaan parempia tuloksia ja pääsemään omaan tavoitteeseesi, jotta voit olla paras versio itsestäsi. Lisäksi saat käyttöösi erilaisia rentoutustekniikoita stressistä vapautumiseen.

Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Aika: la-su 17.-18.2. klo 12.30-18.00 (sis. 45min tauon)

Paikka: Liikuntakeskus Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

Hinta: 110€, Fressin jäsenille 10% alennus       TARJOUS 31.1. ASTI 95€!!

Sitovat ilmoittautumiset s-postilla pe 9.2. mennessä

 

” Olen onnellinen, että löysin tälle kurssille!”

” Kurssi oli mahtava matka omaan itseen. Mielikuvaharjoitukset oli niin toden tuntuisia, että tunsin vatsani pohjalla perhosia! Suosittelen kaikille!”

”Mieli on mieletön väline ihmisen elämässä! Sitä kannattaa opiskella ja tutkia!”

”Kurssi aukaisi ajatuksia ja kevensi mielialaa. Sain itseluottamusta tulevaan ja tuntuu, ett ä nyt on helpompi onnistua saavuttamaan omat tavoitteet!”

”Kurssi auttoi konkretisoimaan asioita, joilla pääsee omaan tavoitteeseen. Mielessä muhineet asiat saivat vauhtia toteutukseen asti!”

Lisätietoja:
Jenni Sofia/Mielen valmentaja
ww.jennisofia.com
jenni@jennisofia.com
p. 040-7434065

Vapauta mielesi voima! -mielenhallintakurssi 7.-8.10.

Olisiko aika lisätä itsevarmuutta, saavuttaa omat tavoitteet ja saada parempia tuloksia millä tahansa elämän osa-alueella? Löytää omat mahdollisuudet, voimavarat ja täysi potentiaali? Olla paras versio itsestä ja elää rohkeasti omannäköistä elämää? Löytää menestyjän asenne?

Tähän kaikkeen meillä on hallussamme yksi tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Vapauta mielesi voima! on kurssi oman mielen toiminnasta, hallinnasta ja hyödyntämisestä.

Kurssin avulla ymmärrät, miten oma mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset henkisen hyvinvoinnin välineet, jotka auttavat löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja täysi potentiaali. Opit kuinka olla paras versio itsestäsi, elät oman näköistä elämää, saat parempia tuloksia ja saavutat unelmasi ja tavoiteesi!

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Ajatuksemme, asenteemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Kurssilla tutustumme syvemmin oman mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. minäkuva ja itsetunto, arvot ja rajoittavat uskomukset, omat tavoitteet ja unelmat, voimavarat ja potentiaali sekä stressin keventäminen. Opettelemme lisäksi erilaisia rentoutustekniikoita sekä teemme pidemmän syvärentoutuksen.

Kurssia pohjustava ilmainen luento la 9.9. klo 10 Fressi Sykkeellä

Aika: la-su 7.-8.10. klo 12.30-17.00 (sis. 30min tauot)
Paikka: Liikuntakeskus Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere
Hinta: 95€, Fressin jäsenille 10% alennus

Sitovat ilmoittautumiset s-postilla pe 29.9. mennessä jenni@jennisofia.com

” Olen onnellinen, että löysin tälle kurssille!”

” Kurssi oli mahtava matka omaan itseen. Mielikuvaharjoitukset oli niin toden tuntuisia, että tunsin vatsani pohjalla perhosia! Suosittelen kaikille!”

”Mieli on mieletön väline ihmisen elämässä! Sitä kannattaa opiskella ja tutkia!”

”Kurssi aukaisi ajatuksia ja kevensi mielialaa. Sain itseluottamusta tulevaan ja tuntuu, ett ä nyt on helpompi onnistua saavuttamaan omat tavoitteet!”

”Kurssi auttoi konkretisoimaan asioita, joilla pääsee omaan tavoitteeseen. Mielessä muhineet asiat saivat vauhtia toteutukseen asti!”

Lisätietoja:
Jenni Sofia/Mielen valmentaja
www.jennisofia.com
jenni@jennisofia.com

Vapauta mielesi voima! Ilmainen luento mielen toiminnasta ja hallinnasta

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Sieltä löytyvät niin kaikki esteemme, kuin myös voimavaramme, mahdollisuutemme ja potentiaalimme.

Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan.

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Luennon avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten sitä voi itse hallita ja hyödyntää. Teemme myös käytönnönläheisiä harjoituksia sekä rentoudumme.

Ajatukset luovat maailmasi!

La 9.9. klo 10-12
Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

Lisätietoja: Jenni Sofia/mielen valmentaja
www.jennisofia.com
jenni@jennisofia.com

 

Taikuri Luttinen sekä mentalistit Jenni Sofia ja Jose Ahonen hämmästyttävät Tampereen Teerenpelin Club Harhassa

pe 12.5. klo 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapauta mielesi voima! -mielenhallintakurssi6.-7.5.2017

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Vapauta mielesi voima! on kurssi oman mielen toiminnasta, hallinnasta ja hyödytämisestä.

Kurssin avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset välineet, jotka auttavat löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali.
Mielen valmennus on mielen treenaamista. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Kurssilla tutustumme syvemmin oman mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. minäkuva ja itsetunto, arvot ja rajoittavat uskomukset, omat tavoitteet ja unelmat, voimavarat ja potentiaali sekä stressin keventäminen. Opettelemme lisäksi erilaisia rentoutustekniikoita sekä teemme pidemmän syvärentoutuksen.

Aika: la-su 6.-7.5. klo 12.30-17.00 (sis. 30min tauot)

Paikka: Liikuntakeskus Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

Hinta: 90€, Fressin jäsenille 10% alennus

Sitovat ilmoittautumiset pe 28.4. mennessä jenni@jennisofia.com

 

 

Mielen voimaa! -mielenhallintakurssi: 11.-12.2.2017

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Mielen voimaa! -valmennus on mielen kuntosali

Mielen kuntosalilla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset välineet, jotka auttavat löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali.

Mielen kuntosali on mielen treenaamista. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Mielen kuntosalilla tutustumme syvemmin oman mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. minäkuva ja itsetunto, arvot ja rajoittavat uskomukset, tavoitteet, voimavarat, oma potentiaali ja stressin keventäminen. Opettelemme lisäksi erilaisia rentoutustekniikoita sekä teemme pidemmän syvärentoutuksen.

Aika: la-su 11.-12.2. klo 12.30-17.00 (sis. 30min tauot)
Paikka: Liikuntakeskus Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere Hinta: 90€, Fressin jäsenille 10% alennus
Sitovat ilmoittautumiset 3.2. mennessä jenni@jennisofia.com

 

Ilmainen Mielen voimaa! -luento 25.1.

– Kuinka mieli toimii

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Sieltä löytyvät niin kaikki esteemme, kuin myös voimavaramme, mahdollisuutemme ja potentiaalimme.

Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin.

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Luennon avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Teemme myös käytönnönläheisiä harjoituksia sekä rentoudumme.

Ajatukset luovat maailmasi!

Luento on kaikille avoin sekä ilmainen! Aika: Ke 25.1. klo 17.30-19.30

Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, Tampere

 

Mielen voima on ääretön

 

MIELEN VOIMAA! -mielen kuntosali
– mielenhallintakurssi (pe-su)

Mielen voimaa! – kurssi on mielen kuntosali.

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Mielen kuntosalilla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset välineet, jotka auttavat löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali.

Mielen kuntosali on mielen treenaamista. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme ja vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Opit tunnistamaan omat rajoittavat mielen toiminnot, pääsemään niistä eroon ja olemaan paras versio itsestäsi.

Viikonloppukurssilla (2x4h + 2h luento) tutustumme syvemmin mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. minäkuva ja itsetunto, arvot ja uskomukset, omat voimavarat ja potentiaali, hyvin muotoiltu tavoite, haitallisen toiminnan muuttaminen ja stressin keventäminen. Opettelemme lisäksi myös meditaatio- ja läsnäolotekniikoita sekä teemme pidemmän syvärentoutuksen.

Mielen valmennuksen työkaluina käytän mm. NLP:tä, mentaalivalmennusta, mindfulnessia, positiivista ja ratkaisukeskeistä psykologiaa, meditaatiota sekä suggestiorentoutusta.

Ajatukset luovat maailmasi!

Aika:
Pe 11.11 klo 17-19 luento
La 12.11 klo 13-17.30 (sis. 30min tauko)
Su 12.11. klo 12-16.30 (sis. 30min tauko)

Mikäli olet ollut aiemmin luennollani, voit halutessasi osallistua vain la-su osuuteen!

Paikka: Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere
Hinta:
la-su 80€ ( 8h )
pe-su ( perjantain luennon kanssa 10h ) 90€

Sitovat ilmoittautumiset 4.11. mennessä: jenni@jennisofia.com

 

 

Anna Hei&Jenni Sofia

Anna Hei & Jenni Sofia: Sydämen säveliä & Mielen taikaa

Jenni Sofian ja Anna Hei:n yhteisilta tarjoaa mielen taikuutta ja sydämen säveliä. Esitys koostuu Anna Hei:n lauluista ja Jenni Sofian mentalismista kuljettaen yleisön mielen ja sydämen ihmeiden äärelle.

Anna Hei laulaa kirjoittamiaan lauluja sydämensä äänellä. Musiikki saa voimansa ihmiselon koukeroista, luonnon mysteereistä ja herkkyyden voimasta. Musiikillaan Anna tahtoo herättää ihmiset unelmoimaan ja saada sydämet soimaan.

Mielen Taikaa! on Jenni Sofian mystinen, tunnelmallinen ja mukaansa tempaava mentalismishow, joka saa yleisön ihmettelemään mielen mysteerejä. Esiintyjän ja yleisön välinen kommunikaatio tekee jokaisesta showsta ainutlaatuisen kokemuksen. Esitys sisältää mielen taikuutta, ennustamista ja ajatustenlukua, ja tekee tilaisuudesta varmasti ikimuistettavan.

1.-4.8. Ravintola Dyyni, Kalajoki

5.8. Bar Bertel, Tampere
Liput 10€, ennakkoon Bar Bertelistä 8€

Olet sydämellisesti tervetullut!

https://www.facebook.com/events/573726839419145/

 

Mielen voima on ääretön

Mielen voimaa! -luento mielen mahdollisuuksista

Ajatukset luovat maailmasi!

Tervetuloa Mielen voimaa! -luennolle kuulemaan, miten mieli toimii ja miten siihen voi itse vaikuttaa.

Koska koulussa ei annettu käyttöohjeita mieleemme, haluan kertoa siitä teille:

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Sieltä löytyvät niin kaikki esteemme, kuin myös voimavaramme, mahdollisuutemme ja potentiaalimme. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan. Kun ymmärrämme miten mieli toimii, saamme vapauden valita reagoimmeko vain ympäristömme tapahtumiin, vai alammeko hyödyntää sisäistä viisauttamme. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen. Saat mukaasi käytännöllisiä työkaluja siihen, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Teemme myös rentoutusharjoituksia.

Kaikille avoin sekä ilmainen!

”En olisi arvannut, että näin lyhyessä ajassa saa alulle näin isoja aatoksia ja muutoksia. Vieläkin palaan melkein päivittäin kaikkeen, mistä puhuttiin ja mitä löydettiin. Parasta!”
– yksilöasiakaspalaute

Aika: Ke 24.8. klo 17.15-19.15
Paikka: Fressi Syke, Erkkilänkatu 11, tampere

https://www.facebook.com/events/1257623950917175/

 

Happy-kuva

Mielen voimaa! -mielen kuntosali, 4x mielenhallintakurssi

Mielen voimaa! on mielen kuntosali.

Haluatko saada aikaan parempia tuloksia millä tahansa elämän osa-aluella? Haluatko saada elämässäsi aikaan enemmän niitä asioita, joita oikeasti haluat? Mitä sinä haluat tavoitella ja mikä on sinulle tärkeää? Haluatko lisätä onnellisuuttasi, läsnäoloasi, itsevarmuuttasi ja voimavarojasi? Tule mukaan vapauttamaan potentiaalisi!

Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme!

Mielen valmennuksen avulla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Silloin se ei myöskään hallitse koko elämääsi vaan voit valita miten reagoit. Valmennus on myös tie parempaan itsetuntemukseen, myötätuntoon ja itsensä hyväksymiseen. Valmennus antaa konkreettiset välineet, joilla voimme luoda maailmastamme sellaisen kuin haluamme ja auttaa löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali.

Mielen valmennus on mielen treenaamista. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme ja vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan. Opit tunnistamaan omat rajoittavat mielen toiminnot, pääsemään niistä eroon ja olemaan paras versio itsestäsi.

Saat käyttöösi käytännönläheiset ja tehokkaat mielen valmentamisen työkalut. Voit alkaa toteuttaa unelmiasi ja elämään itsesi näköistä elämää. Kaikki vastaukset ovat jo meissä, ja minä valmentajana autan löytämään ne!

Neljän kerran kurssilla (4x2h) tutustumme syvemmin mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. Arvot ja uskomukset, omat voimavarat ja potentiaali, hyvin muotoiltu tavoite ja motivaatio, haitallisen toiminnan muuttaminen ja stressin keventäminen. Jokaisella kerralla opettelemme lisäksi yhden meditaatiotekniikan, sekä teemme pidemmän syvärentoutuksen.

Mielen valmennuksen työkaluina käytän mm. NLP:tä, mentaalivalmennusta, mindfulnessia, positiivista ja ratkaisukeskeistä psykologiaa, meditaatiota sekä suggestiorentoutusta.

Ajatukset luovat maailmasi!

”En olisi arvannut, että näin lyhyessä ajassa saa alulle näin isoja aatoksia ja muutoksia. Vieläkin palaan melkein päivittäin kaikkeen, mistä puhuttiin ja mitä löydettiin. Parasta!”
– yksilöasiakaspalaute

Aika: 4x2h kurssi tiistaisin 9.-27.9. klo 17.15-19.15
Paikka: Fressi Syke, Tampere, Erkkilänkatu 11
Hinta 125€ (sis Alv 24%)
Fressin jäsenille -10% alennus!

Ilmoittautumiset: jenni.pylkkanen@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1063545903724628/