Kuka olen

_MG_9666
Aloitin sirkusurani 9-vuotiaana Linnanmäen sirkuskoulussa. Omiksi lajeiksi muotoutuivat hulavanteet ja taikuus. Sirkuksen ohella mukana ovat kulkeneet myös tanssi, teatteri ja musiikki. Vuosina 2002-2006 opiskelin Turun Taideakatemian sirkuslinjalla ja sen jälkeen toimin Sorin Sirkuksen päätoimisena sirkustaiteen ohjaajana 2006-2010. Olen esiintynyt freelancer-artistina vuodesta 2000 työnantajinani mm. Musiikkiteatteri Palatsi, Viking Line, Art Teatro ja Linnanmäki sekä lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa ( mm. Vincit Oy, S-ryhmä, Saarioinen ). Lisäksi toimin mentaalivalmentajana ja puhujana yrityksissä ja yksityishenkilöiden parissa. Olen nykysirkusryhmä Sirkumstanssi-Kollektiivin perustajajäsen ja toiminut myös Suomen Tanssitaiteilijain liiton hallituksessa 2009-2012.

Koen olevani kutsumustyössäni mentalistina ja mentaalivalmentajana. 25-vuotiaana aloin kiinnostua fyysisen uran lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin merkityksestä, ihmismielen mahdollisuuksista ja potentiaalista, joka meissä kaikissa on.

_MG_9478Koulutus:

Mental Manager (Tavastia)

Mentaalivalmentaja (SHL)

Hoitava Hengitys -valmentaja

NLP Master

Rentoutus- ja hypnoosivalmentaja (SHL)

Turun taideakatemia, sirkuslinja (AMK)

Lisäksi kursseja aiheista: Mental Management, positiivinen ja ratkaisukeskeinen psykologia, neurologia, mindfulness, meditaatio, hengitys, teatteri-ilmaisu, improvisaatio ja soveltava sirkus.

Oivalsin, että luomme itse maailmamme ajatuksillamme ja uskomuksillamme ja meissä on jo kaikki tarvitsemamme voimavarat. Olen kokeillut kaikki työkalut omassa elämässäni, minkä seurauksena nousi halu auttaa kokemuksillani myös muita löytämään oma potentiaalinsa. Haluan tukea muita omasta persoonastani käsin hyödyntämällä kokonaisvaltaisesti kaikkea matkalla oppimaani. Mielen valmennuksen avulla annan työkalut siihen, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa.