Mielen voimaa työhön!

Haluatko lisätä itsevarmuutta ja tehokkuutta, vapautua rajoittavista toimintamalleista ja uskomuksista sekä johtaa mieltä kohti omaa tavoitettasi? Löytää omat vahvuudet, henkiset voimavarat ja täysi potentiaali? Olla paras versio itsestä ja elää rohkeasti oman näköistä elämää?

Kiehtova matka mielen salaisuuksiin! Opi ajattelemaan kuin mentalisti eli vapauta mielesi voima!

Suurimmat esteesi ovat omassa mielessäsi. Mutta jokaisessa ihmisessä on samalla valtavasti potentiaalia. Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Tärkein väylä tämän potentiaalin löytämiseen onkin oman mielen voimavarojen hyödyntäminen. Kun osaa käyttää täyttä potentiaaliaan, huomaa tekevänsä aiemmin mahdottomalta tuntuneita asioita.

Henkilöstö on yrityksen perusta ja voimavara. Kun työntekijä hyödyntää mielen voimavaroja, henkistä suorituskykyä, sekä saa käyttöönsä koko potentiaalinsa, koko organisaatio hyötyy siitä. Satsaamalla henkilöstön hyvinvointiin, kapasiteettiin ja voimavaroihin se näkyy suoraan yrityksen menestymisessä parantamalla kilpailukykyä sekä tulosta.

Mielen valmennus on mielen treenaamista; henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Ajatukset ja uskomukset luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuudet sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä; tunnetilaan, kehoon sekä toimintaan. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen. Emme voi vaikuttaa ympäristön tapahtumiin mutta omiin ajatuksiin ja asenteeseemme voimme!

Kun työyhteisö käyttää mielen voimavaroja ja henkistä suorituskykyä, se voi todella alkaa kukoistaa ja saada aikaan huippusuorituksia! Yhteisö voi olla innovatiivisempi, luovempi ja tehokkaampi. Kun toimintaa rajoittavat uskomukset on murrettu, voi yhteisö löytää uuden toiminnan tason. Levollisuuden ja onnellisuuden kokeminen työssä eivät ole vain harvojen etuoikeus. Mielen potentiaalia hyödyntämällä se on mahdollista kaikille, vaikka heti!

Oppiminen, tehokkuus ja menestyminen tapahtuu hyvästä mielentilasta. Kun työntekijä jaksaa ja voi paremmin, myös sairauspoissaolot ovat vähentyy ja energisyys työssä lisääntyy.

Valmennuksen avulla tulet tietoiseksi mielen rakenteista, toiminnasta ja sen valtavasta voimasta. Siitä, miten ymmärtää ja johtaa itseään ja omaa mieltään kohti täyttä potentiaalia. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen ja hyvinvoinnin perusta!

”Työskentele fiksummin, älä kovemmin”. – Carl Barks

 

Kesto: Luento, valmennuspäivä tai pidempi kokonaisuus