Vapauta sisäinen lapsesi! Tunne- ja vuorovaikutusvalmennus

Selviytymisen tilasta olemisen tilaan
Tuntuuko elämä vain selviytymiseltä ja suorittamiselta? Miellytätkö tai haetko hyväksyntää ja rakkautta ulkopuoleltasi? Onko olosi kireä ja ärtynyt? Onko sinun vaikea keskittyä? Osaatko tunnistaa tai ilmaista tarpeitasi ja rajojasi? Onko onnellisuus kateissa?

Haluatko sen sijaan kokea vapautta, läsnäoloa, rauhaa ja onnellisuutta? Vapautua tunnelukoista ja mielen esteistä?
Löytää aidon, vapautuneen itsesi?

Meissä kaikissa on sisäinen lapsi, mutta monesti se on kuin syväjäädytetty möykky. Yhtälailla kun vastustamme kipujamme, heikkouksiamme, pelkojamme ja ikäviä tunteita, emme myöskään pysty kokemaan aitoa iloa ja riemua. Kaikki mitä vastustamme itsessämme, hallitsee meitä ja toimimme pelon ohjaamina. Kaikki mitä patoamme, jää myös kehoon kivuiksi ja kireyksiksi. Kaikki minkä voimme nähdä ja hyväksyä itsessämme, sulaa ja tuo vapautta. Itsensä rakastaminen on itsensä hyväksymistä kokonaisena, valoineen ja varjoineen.

Useinkaan lapsi meissä ei ole tullut nähdyksi, kuulluksi, kosketetuksi ja ennen kaikkea hyväksytyksi sellaisena kuin on, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Jotta kokisimme olevamme rakastettuja, haemme kaikin keinoin hyväksyntää, ensin vanhemmiltamme ja sitten ympäristöltämme, josta alkaa miellyttämisen kierre. Lapselle hyväksytyksi tuleminen on elinehto selvitymiselle. Tämä saa meidät peittämään riittämättömyyden kokemusta mm. suorittamalla, miellyttämällä, takertumalla ja kontrolloimalla, jotta omaa arvottomuuden tunnetta ei tarvitsisi kokea. Silloin elämä on enemmän selviytymistä, elämisen sijaan. Kun pääsemme suorittamisen ja selviytymisen tilasta olemisen tilaan, voimme alkaa ilmentää tuota lasta itsessämme. Vasta olemisen tilasta voimme hyödyntää täyttä potentiaaliamme. Meissä itsessämme on myös se vastuullinen ja turvallinen vanhempi, joka voi antaa lapsellemme kaiken sen, mitä se olisi aina tarvinnut! Tätä kautta voimme alkaa ilmentää aitoa itseämme ja vapautua elämään itsemme näköistä, nautinnollista elämää.

Sisäinen lapsi on yhtä kuin alitajuntamme. Koska se tiedostamaton osa kattaa jopa 95% mielestämme, se voi tuntua suurelta tuntemattomalta möykyltä. Tätä kautta luomme myös valtavasti alitajuista stressiä, sillä vastustaminen vie paljon energiaa. Tuo syväjäädytetty lapsi on myös usein suurin esteemme, kohti unelmiemme elämää ja varastoituu erilaisiksi peloiksi.

Valmennuksessa lähdemme turvallisesti tutustumaan tuohon tuntemattomaan ja herättämään syväjäädytetyn lapsemme. Lempeillä harjoituksilla pääsemme yhteyteen tämän ytimemme kanssa, jota kutsumme lapseksi. Se on meidän aidoin ja herkin tasomme, todellinen olemuksemme. Saat mukaasi konkreettisen työkalun arkeesi, jolla voit kohdata omat haasteesi ja mennä niistä läpi. Näin vapaudumme mielemme luomista kahleista, joihin vain sinulla on avain!

Elämä ei ole selviytymistä vaan elämistä varten!