Verkkovalmennukset

 Vapauta sisäinen lapsesi! -verkkovalmennus

 Selviytymisen tilasta olemisen tilaan

Tuntuuko elämä vain selviytymiseltä ja suorittamiselta? Miellytätkö tai haetko hyväksyntää ja rakkautta ulkopuoleltasi? Onko olosi kireä ja ärtynyt? Onko sinun vaikea keskittyä? Osaatko tunnistaa tai ilmaista tarpeitasi ja rajojasi? Onko onnellisuus kateissa?

Haluatko sen sijaan kokea vapautta, läsnäoloa, rauhaa ja onnellisuutta? Vapautua tunnelukoista ja mielen esteistä? Löytää aidon, vapautuneen itsesi?

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi. Useinkaan lapsi meissä ei ole tullut nähdyksi, kuulluksi, kosketetuksi ja ennen kaikkea hyväksytyksi sellaisena kuin on, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Jotta kokisimme olevamme rakastettuja, haemme kaikin keinoin hyväksyntää, ensin vanhemmiltamme ja sitten ympäristöltämme, josta alkaa miellyttämisen kierre.  

Tie eheytymiseen alkaa kun löydämme itsestämme vastuullisen aikuisen. Näin vahvistamme sisäistä turvaa, emmekä ole enää muiden hyväksynnän varassa. Kun pääsemme olemisen tilaan, voimme alkaa ilmentää tuota lasta itsessämme. Vasta olemisen tilasta voimme hyödyntää täyttä potentiaaliamme. Meissä itsessämme on se vastuullinen ja turvallinen aikuinen, joka voi antaa lapsellemme kaiken sen, mitä se olisi aina tarvinnut! Tätä kautta voimme alkaa ilmentää aitoa itseämme ja vapautua elämään itsemme näköistä, nautinnollista elämää. Verkkovalmennus auttaa siirtymään suorittamisen ja selviytymisen tilasta olemisen tilaan, mikä vahvistaa myös tyytyväisyyttä itseen ja elämään.

Verkkovalmennuksessa lähdemme turvallisesti tutustumaan tuohon tuntemattomaan ja herättämään syväjäädytetyn lapsemme. Lempeillä harjoituksilla pääsemme yhteyteen tämän ytimemme kanssa, jota kutsumme lapseksi. Se on meidän aidoin ja herkin tasomme, todellinen olemuksemme. Saat mukaasi konkreettiset työkalut arkeesi, jolla voit sekä tunnistaa, että kohdata omat haasteesi ja lukkosi, sekä mennä niistä läpi. Näin vapaudumme mielemme luomista kahleista, joihin vain sinulla on avain! 

Voimme juuri niin hyvin kuin sisäinen lapsemme voi!

   

 

  Vapauta sisäinen lapsesi! -verkkovalmennukseen tästä! 

 

 

 Stressistä vapauteen!

    – 8 viikon verkkovalmennus

                                                               Selviytymisen tilasta olemisen tilaan

 

Onko sinulla jatkuva kiire, mutta et saa mitään aikaan? Vaivaako sinua väsymys, levottomuus, saamattomuus, ärtyneisyys, vatsavaivat, uniongelmat, turhautuneisuus, muistivaikeudet, ahdistuneisuus, keskittymiskyvyn puute, päänsärky tai jatkuva sairastelu? Tuntuuko elämä vain suorittamiselta ja selviytymiseltä?Pysähdy hetkeksi. Vedä henkeä.

Mieti viiden minuutin ajan, mikä on sinulle kaikkein tärkeintä elämässäsi. Perhe? Lapset? Työ? Toimeentulo? Oma hyvinvointi? Ystävät? Rakkaus? Harrastukset? Onnellisuus?

Jopa 95% oireidemme taustalla on kroonistunut stressi!

Haluatko sen sijaan oppia rentoutumaan, rauhoittumaan ja voimaan paremmin? 

Mutta kuinka muka voi olla tehokas ilman stressiä? Itseasiassa, stressin hallinta on tehokkaan suorituskyvyn edellytys! Toimimme kaikkein optimaalisimmin kun keho ja mieli ovat rauhassa ja voivat hyvin.

             STRESSISTÄ VAPAUTEEN! – 8 VIIKON VERKKOVALMENNUS